Giriş Kayıt
Brett Cranford

Brett Cranford


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brett Cranford, yapımcı, yapım yöneticisi. Senin İçin (2011), Gece Planı (2013), The Gray Man (2007), Shiver (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brett J. Cranford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 2,662
2016 Romantik Yapım Yöneticisi 4.8 155

Gece Planı
2013 Aksiyon Yapımcı 6.0 11,251

Bekleyiş
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.7 454
2012 Gerilim Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.7 578
2012 Fantastik Yapımcı
3.0 135
2011 Dram Yapımcı 6.6 96

Senin İçin
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 15,519
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 17
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 93,697
2010 Dram Yapımcı 5.8 60

Kestirme Yol
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 9,124

Aşk Nehri
2010 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.9 2,437
2010 Dram Yapımcı 5.9 201
2009 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.2 131

Wendy Ve Lucy
2008 Dram Çeşitli 7.1 12,450
2008 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.8 730
2007 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.0 1,253
2007 Suç Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.7 25,473
2002 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.9 15,559

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Çeşitli 8.1 77,572
2000 Aksiyon Çeşitli    
1998 Fantastik Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017