Giriş Kayıt
Kyle Bornheimer

Kyle Bornheimer (41)


Oyuncu

Kyle Edward Bornheimer, 10 Eylül 1975 Mishawaka, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Worst Week (2008), Perfect Couples (2010), Angel from Hell (2016), Me Him Her (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kyle Edward Bornheimer
Doğum Tarihi: 10 Eylül 1975
Doğum Yeri: Mishawaka, Hindistanna, ABD
Burcu: Başak
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Komedi Oyuncu 5.7 2,541
2016 41 Komedi Oyuncu 6.3 86,102
2016 Komedi Oyuncu 6.2 2,126
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,197
2015 40 Komedi Oyuncu 5.4 843
2015 40 Komedi Oyuncu 5.0 8,263
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 54,498
2014 39 Komedi Oyuncu 6.0 558
2014 Komedi Oyuncu 7.6 1,845
2014 39 Suç Oyuncu 6.8 43,120

Işın Kampı
2014 39 Dram Oyuncu 7.0 31,608
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 Komedi Oyuncu 8.3 75,909
2013 Komedi Oyuncu 5.4 557

Büyük Düğün
2013 38 Komedi Oyuncu 5.6 39,272

Bekarlığa Veda
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 38,836
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.7 2,946
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,244

Yine mi Sen?
2010 35 Komedi Oyuncu 5.8 42,600
2010 35 Dram Oyuncu 6.6 549
2010 Komedi Oyuncu 5.7 479

Bu Kız Beni Aşar
2010 35 Komedi Oyuncu 6.4 104,895
2008 Komedi Oyuncu 7.6 2,283

Zafer Patenleri
2007 32 Komedi Oyuncu 6.3 134,451
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017