Giriş Kayıt
Kyle Bornheimer

Kyle Bornheimer (42)


Oyuncu

Kyle Edward Bornheimer, 10 Eylül 1975 Mishawaka, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Worst Week (2008), Perfect Couples (2010), Angel from Hell (2016), Me Him Her (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kyle Edward Bornheimer
Doğum Tarihi: 10 Eylül 1975
Doğum Yeri: Mishawaka, Hindistanna, ABD
Burcu: Başak
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Komedi Oyuncu 5.7 11,046
2017 42 Komedi 6.7 12,558
2016 41 Komedi Oyuncu 5.7 5,955

Yüce Sezar!
2016 41 Komedi Oyuncu 6.3 98,058
2016 Komedi Oyuncu 6.2 2,126
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,321
2015 40 Komedi Oyuncu 5.4 843
2015 40 Komedi Oyuncu 5.0 9,077
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 59,464
2014 39 Komedi Oyuncu 6.0 558
2014 Komedi Oyuncu 7.7 2,337
2014 39 Suç Oyuncu 6.8 44,507

Işın Kampı
2014 39 Dram Oyuncu 7.0 33,522
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 Komedi Oyuncu 8.3 91,279
2013 Komedi Oyuncu 5.4 557

Büyük Düğün
2013 38 Komedi Oyuncu 5.6 41,455

Bekarlığa Veda
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 40,619
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.7 3,057
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,244

Yine mi Sen?
2010 35 Komedi Oyuncu 5.8 44,068
2010 35 Dram Oyuncu 6.6 549
2010 Komedi Oyuncu 5.7 479

Bu Kız Beni Aşar
2010 35 Komedi Oyuncu 6.4 108,818
2008 Komedi Oyuncu 7.6 2,283

Zafer Patenleri
2007 32 Komedi Oyuncu 6.3 139,104
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018