Giriş Kayıt
Paul Newell

Paul Newell


Görsel Efekt

Paul Newell, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Paul Allen Newell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Megazeka
2010 Animasyon Çeşitli 7.3 189,830

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Çeşitli 6.3 151,993

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Çeşitli 8.1 544,083

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Çeşitli 6.5 124,975
2008 Animasyon Çeşitli 6.9 160,021

Madagaskar 2
2008 Animasyon Çeşitli 6.7 163,797
2008 Animasyon Çeşitli 7.6 342,760

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 73,793

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 70,963

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 80,868
1995 Macera Görsel Efekt 6.8 101,243
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017