Giriş Kayıt
Paul Newell

Paul Newell


Görsel Efekt

Paul Newell, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Paul Allen Newell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Megazeka
2010 Animasyon Çeşitli 7.3 196,039

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Çeşitli 6.3 156,938

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Çeşitli 8.1 570,015

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Çeşitli 6.5 128,905
2008 Animasyon Çeşitli 6.9 164,666

Madagaskar 2
2008 Animasyon Çeşitli 6.7 169,975
2008 Animasyon Çeşitli 7.6 355,494

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 76,192

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 73,768

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 84,452
1995 Macera Görsel Efekt 6.8 104,028
Dizi Altyazıları
Westworld (5,995) The Expanse (3,161) The 100 (2,837) La casa de papel (2,114) Colony (1,873) The Crossing (1,627) Luke Cage (1,490) Genius (1,317) 12 Monkeys (1,167) Vikings (1,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018