Giriş Kayıt
Paul Newell

Paul Newell


Görsel Efekt

Paul Newell, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Paul Allen Newell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Megazeka
2010 Animasyon Çeşitli 7.3 188,665

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Çeşitli 6.3 151,026

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Çeşitli 8.1 539,971

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Çeşitli 6.5 124,229
2008 Animasyon Çeşitli 6.9 158,997

Madagaskar 2
2008 Animasyon Çeşitli 6.7 162,529
2008 Animasyon Çeşitli 7.6 340,073

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 73,012

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 70,462

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 79,937
1995 Macera Görsel Efekt 6.8 100,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017