Giriş Kayıt
Stefan Brunner

Stefan Brunner


Yapımcı

Stefan Brunner, yapımcı. Gizemli Miras (2007), Post Impact (2004), Mavi Duman (2007), Lazarus Çocuğu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapımcı 5.4 1,388
2014 Belgesel Yapımcı 6.9 184

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Yapımcı 4.3 91,008

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 334,984

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapımcı 5.9 24,513
2011 Dram Yapımcı 6.3 164

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 41,219

Özgürlük Yolu
2010 Macera Çeşitli 7.3 91,046

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Çeşitli 6.8 39,699

Salgın
2010 Korku Çeşitli 6.5 95,676

Tüylü Bela
2010 Komedi Çeşitli 3.8 12,532

Benim Adım Khan
2010 Dram Çeşitli 8.0 76,406

Akrep Kral 2 : Savaşçının Yükselişi
2008 Aksiyon Çeşitli    

Yıldız Gemisi Askerleri 3
2008 Aksiyon Çeşitli 4.3 19,864

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 7,349

Kayıp Sırlar
2007 Gizem Çeşitli    

Mavi Duman
2007 Dram Çeşitli 5.7 866

Gizemli Miras
2007 Dram Çeşitli 6.1 1,457

Meleğin Düşüşü
2007 Dram Çeşitli    
2006 Gerilim Çeşitli    

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Çeşitli 5.0 847

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Çeşitli    
2004 Aksiyon Çeşitli 3.0 1,697
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017