Giriş Kayıt
Stefan Brunner

Stefan Brunner


Yapımcı

Stefan Brunner, yapımcı. Gizemli Miras (2007), Post Impact (2004), Mavi Duman (2007), Lazarus Çocuğu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapımcı 5.4 1,817
2014 Belgesel Yapımcı 6.9 184

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Yapımcı 4.3 92,580

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 342,657

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapımcı 5.9 24,826
2011 Dram Yapımcı 6.3 164

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 41,850

Özgürlük Yolu
2010 Macera Çeşitli 7.3 92,666

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Çeşitli 6.8 40,178

Salgın
2010 Korku Çeşitli 6.5 96,783

Tüylü Bela
2010 Komedi Çeşitli 3.8 12,532

Benim Adım Khan
2010 Dram Çeşitli 8.0 78,503

Akrep Kral 2 : Savaşçının Yükselişi
2008 Aksiyon Çeşitli    

Yıldız Gemisi Askerleri 3
2008 Aksiyon Çeşitli 4.3 20,045

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 7,937

Kayıp Sırlar
2007 Gizem Çeşitli    

Mavi Duman
2007 Dram Çeşitli 5.7 866

Gizemli Miras
2007 Dram Çeşitli 6.1 1,457

Meleğin Düşüşü
2007 Dram Çeşitli    
2006 Gerilim Çeşitli    

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Çeşitli 5.0 847

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Çeşitli    
2004 Aksiyon Çeşitli 3.0 1,697
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017