Giriş Kayıt
Rachel O'Meara

Rachel O'Meara


Oyuncu

Rachel O'Meara, oyuncu. (2010) Deney (2010), (2007) Mezara Kadar (2007), (2007) Nietzsche Ağladığında (2007), (2013) Mr. Jones (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 42,498
2015 Suç Oyuncu 7.9 1,900
2013 Dram Oyuncu 4.7 3,078

Gördüğüne İnan
2012 Gerilim Oyuncu 4.4 471
2012 Gizem Oyuncu 4.0 6
2010 Dram 6.1 35,339

Deney
2010 Dram Oyuncu 6.4 43,251
2008 Aksiyon Oyuncu 5.7 20,084

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Oyuncu 6.5 3,403

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,999
2005 Dram Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.6 770
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,127) Assassin's Creed (5,549) Passengers (4,172) Doctor Strange (3,878) Allied (2,745) Split (2,482) Arrival (2,266) xXx: Return of Xander Cage (2,195) Forushande (2,041) Moana (1,772)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,943) Taboo (4,341) Arrow (3,838) Vikings (3,555) Legion (3,422) Blindspot (3,019) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,993) Suits (2,689) Black Sails (2,639) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017