Giriş Kayıt
Allison McAtee

Allison McAtee (37)


Oyuncu

Allison McAtee, 23 Eylül 1980 Erie, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Bloomington (2010), Elevator Girl (2010), (2007) Dehşet Odası (2007), (2013) The Haves and the Have Nots (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1980
Doğum Yeri: Erie, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Allison McTee | Allison Mcatee
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,538
2013 Suç Oyuncu 6.0 2,193
2011 31 Gerilim Oyuncu    
2010 30 Dram Oyuncu 6.0 4,057
2010 30 Aile Oyuncu 6.2 681
2008 Komedi Oyuncu 8.3 332

Demir Adam
2008 28 Aksiyon Oyuncu 7.9 784,378

Cehennem Sürüşü
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240

Dehşet Odası
2007 27 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2007 Komedi Oyuncu 8.3 157,699
2004 Dram Oyuncu 8.4 23,234
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 9,098
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,945
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,509) Den of Thieves (2,893) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Hostiles (2,418) Winchester (2,382) 12 Strong (2,168) Submergence (1,757) Peter Rabbit (1,296) The Commuter (1,255) A martfüi rém (1,074)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,657) Supernatural (4,255) The Flash (3,464) The Terror (2,977) The Big Bang Theory (2,859) Legion (2,588) Gotham (2,396) The Expanse (2,095) Arrow (2,036) The Crossing (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018