Giriş Kayıt
Allison McAtee

Allison McAtee (37)


Oyuncu

Allison McAtee, 24 Eylül 1980 Erie, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Bloomington (2010), Elevator Girl (2010), (2007) Dehşet Odası (2007), (2017) All About the Money (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1980
Doğum Yeri: Erie, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Allison McTee | Allison Mcatee
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,977
2013 Suç Oyuncu 6.1 2,116
2011 31 Gerilim Oyuncu    
2010 30 Dram Oyuncu 6.1 3,895
2010 30 Aile Oyuncu 6.2 681
2008 Komedi Oyuncu 8.3 332

Demir Adam
2008 28 Aksiyon Oyuncu 7.9 757,924

Cehennem Sürüşü
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240

Dehşet Odası
2007 27 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2007 Komedi Oyuncu 8.3 154,504
2004 Dram Oyuncu 8.4 22,969
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 8,842
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,902
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017