Giriş Kayıt
Allison McAtee

Allison McAtee (36)


Oyuncu

Allison McAtee, 24 Eylül 1980 Erie, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Bloomington (2010), Elevator Girl (2010), (2007) Dehşet Odası (2007), (2013) The Haves and the Have Nots (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1980
Doğum Yeri: Erie, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Allison McTee | Allison Mcatee
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 6.1 2,025
2011 31 Gerilim Oyuncu    
2010 30 Dram Oyuncu 6.1 3,492
2010 30 Aile Oyuncu 6.2 681
2008 Komedi Oyuncu 8.3 332

Demir Adam
2008 28 Aksiyon Oyuncu 7.9 733,942

Cehennem Sürüşü
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240

Dehşet Odası
2007 27 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2007 Komedi Oyuncu 8.3 151,480
2004 Dram Oyuncu 8.4 22,721
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 8,588
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,864
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017