Giriş Kayıt
Rick Gifford

Rick Gifford


Oyuncu, Sesler

Rick Gifford, oyuncu, sesler. Zohan'a Bulaşma (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 5.6 6,855
2016 Dram Oyuncu 7.4 20,472
2015 Aksiyon Çeşitli 8.7 268,151
2015 Dram Çeşitli 7.3 9,364
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Dram Çeşitli    
2013 Komedi Çeşitli 7.3 4,997
2012 Aksiyon Oyuncu 8.9 1,632
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 13
2009 Komedi Oyuncu 6.2 7,281

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 165,889
2007 Dram Sesler
Oyuncu
7.2 5,688
2006 Suç Oyuncu 7.1 769
2005 Gerilim Oyuncu 5.5 304
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,268
1998 Korku Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,706

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,750
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017