Giriş Kayıt
Andy Nicholson

Andy Nicholson


Editör, Editör

Andy Nicholson, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Editorial Department 7.0 1,725
2011 Belgesel Editorial Department
Editör
7.3 671
2011 Belgesel Editorial Department    
2010 Reality-TV Editorial Department 5.9 243
2010 Dram Editorial Department 7.7 2,965
2007 Dram Editorial Department 6.0 520
1987 Belgesel Editorial Department 7.6 88
1983 Belgesel Editör 8.7 884
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,733) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017