Giriş Kayıt
David Stafford

David Stafford


Yönetmen Asistanı

David Stafford, yönetmen asistanı. Downton Abbey (2010), Spooks (2002), River (2015), The Inspector Lynley Mysteries (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 2,402
2016 Yönetmen Asistanı    
2015 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 11,360
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 15,493
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 6,751
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 763
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 720
2013 Komedi Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 1,260
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 242
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 1,749
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 566
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 133,495
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 2,809
2007 Dram Çeşitli 6.0 520
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 42,438
2002 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 12,785
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 3,396
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 4,233
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 872
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,378
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 1,913
1985 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 6,641
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018