Giriş Kayıt
David Stafford

David Stafford


Yönetmen Asistanı

David Stafford, yönetmen asistanı. Downton Abbey (2010), Spooks (2002), The Inspector Lynley Mysteries (2001), Mr. Sloane (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Savaş Yönetmen Asistanı    
2016 Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 13,533
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 373
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 5,656
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 763
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 720
2013 Komedi Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 1,260
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 242
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 1,555
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 566
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 124,814
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 2,716
2007 Dram Çeşitli 6.0 520
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 39,066
2002 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 12,449
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 3,162
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 4,049
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 783
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,205
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 1,702
1985 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 6,291
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,155
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017