Giriş Kayıt
David Stafford

David Stafford


Yönetmen Asistanı

David Stafford, yönetmen asistanı. Downton Abbey (2010), Spooks (2002), The Inspector Lynley Mysteries (2001), Mr. Sloane (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 12,612
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 373
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 5,073
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 704
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 720
2013 Komedi Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 1,234
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 242
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 1,555
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 566
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 122,297
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 2,678
2007 Dram Çeşitli 6.0 520
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 38,078
2002 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 12,324
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 3,100
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 4,004
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 771
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 1,160
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 1,702
1985 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 6,199
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,101
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017