Giriş Kayıt
David Stafford

David Stafford


Yönetmen Asistanı

David Stafford, yönetmen asistanı. Downton Abbey (2010), Spooks (2002), The Inspector Lynley Mysteries (2001), Mr. Sloane (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 12,983
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 373
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 5,261
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 704
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 720
2013 Komedi Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 1,260
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 242
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 1,555
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 566
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 123,131
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 2,690
2007 Dram Çeşitli 6.0 520
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 38,427
2002 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 12,369
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 3,124
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 4,023
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 775
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,177
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 1,702
1985 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 6,235
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017