Giriş Kayıt
David Stafford

David Stafford


Yönetmen Asistanı

David Stafford, yönetmen asistanı. Downton Abbey (2010), Spooks (2002), River (2015), The Inspector Lynley Mysteries (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Savaş Yönetmen Asistanı    
2016 Yönetmen Asistanı    
2015 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 11,360
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 14,009
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 5,875
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 763
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 720
2013 Komedi Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 1,260
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 242
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 1,555
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 566
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 126,380
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 2,728
2007 Dram Çeşitli 6.0 520
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 39,700
2002 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 12,515
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 3,202
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 4,081
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 792
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,229
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 1,793
1985 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 6,344
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017