Giriş Kayıt
Gary York

Gary York


Sanat Bölümü

Gary York, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Sanat Bölümü 7.4 16,650

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 19,130

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 431,449

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 448,079
1995 Macera Sanat Bölümü 6.0 3,395
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,172

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 33,778

Nöbet
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 3,171
Dizi Altyazıları
Vikings (14,615) Shameless (7,187) Black Mirror (6,196) The Flash (4,327) Star Trek: Discovery (2,365) The Big Bang Theory (1,701) Supernatural (1,322) Bron/Broen (1,175) Supergirl (1,162) Stranger Things (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018