Giriş Kayıt
Gary York

Gary York


Sanat Bölümü

Gary York, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Sanat Bölümü 7.4 16,913

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 19,130

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 439,451

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 455,863
1995 Macera Sanat Bölümü 6.0 3,395
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,172

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 34,385

Nöbet
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 3,171
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018