Giriş Kayıt
Kalin Stefanov

Kalin Stefanov


Sanat Bölümü

Kalin Stefanov, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 25,088

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 243,543

Mezarına Tüküreceğim 2
2013 Suç Sanat Bölümü 5.7 21,149

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 261,914

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 85,971
2011 Aksiyon Sanat Bölümü    

4. Tür
2009 Gizem Sanat Bölümü 5.9 66,395

Son Oyun
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 30,334
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 2,375

Yaşıyor
2008 Korku Sanat Bölümü 3.5 2,315

Venedik'te Dehşet
2008 Korku Sanat Bölümü 2.5 1,517

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 17,631

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 6,901

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Sanat Bölümü 5.6 65,663

Yenilmez 2
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 27,953
2006 Dram Sanat Bölümü 5.1 7,048

Kontrat
2006 Dram Sanat Bölümü 5.7 21,154

Denizde Dehşet
2005 Korku Sanat Bölümü    

Kontrol
2004 Suç Sanat Bölümü 6.2 6,371

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 4,068

Hava Operasyonu
2004 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yaratık İstilası
2004 Aksiyon Sanat Bölümü    
2003 Sanat Bölümü    

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü    
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 3,667

Cehennemde
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 15,612
2002 Aksiyon Sanat Bölümü    

Mahşer Treni
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.9 6,181
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 6,585

Gri Bölge
2001 Dram Sanat Bölümü 7.1 8,745
2001 Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017