Giriş Kayıt
Alexis Ross

Alexis Ross


Editör

Alexis Ross, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Editorial Department    

Aramızdaki Sözler
2017 Aksiyon Editorial Department 6.3 5,247

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Editorial Department    

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Editorial Department 6.2 1,906

Testere
2004 Korku Çeşitli 7.7 327,346
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017