Giriş Kayıt
Alexis Ross

Alexis Ross


Editör

Alexis Ross, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Editorial Department    

Aramızdaki Sözler
2017 Aksiyon Editorial Department 6.4 27,775

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Editorial Department 7.2 55,618

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Editorial Department 6.2 10,965

Testere
2004 Korku Çeşitli 7.7 330,442
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018