Giriş Kayıt
Dimiter Petkov

Dimiter Petkov


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni, Dublör

Dimiter Petkov, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni, dublör. (2013) Enemies Closer (2013), (2005) The Mechanik (2005), (2015) Nadie quiere la noche (2015), (2002) Canlı Bomba (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 5.9 163
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.2 82,276
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 598
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
2014 Korku Sanat Bölümü 6.8 40,995
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.1 369

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 244,603
2013 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 10
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 4,528

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
6.6 262,759

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 86,164
2011 Komedi Sanat Bölümü 8.6 285,833

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Sanat Bölümü 5.6 65,774

Yenilmez 2
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 27,953

Kontrat
2006 Dram Sanat Bölümü 5.7 21,154
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 3,130
2005 Korku Set Dekoratörü    
2005 Gerilim Set Dekoratörü 6.0 645

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Sanat Bölümü    
2005 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2005 Gerilim Sanat Bölümü    

Denizde Dehşet
2005 Korku Sanat Bölümü    

Kontrol
2004 Suç Set Dekoratörü 6.2 6,371
2003 Sanat Bölümü    

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Set Dekoratörü    
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 3,667

Cehennemde
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 15,612
2003 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
   

Felaket
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 2.1 204
2002 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
   

Canlı Bomba
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.4 811
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Mahşer Treni
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.9 6,181
2002 Aksiyon Sanat Bölümü    

Görev
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 6,585

Gri Bölge
2001 Dram Set Dekoratörü 7.1 8,745
2001 Aksiyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017