Giriş Kayıt
Debbie Nolan

Debbie Nolan


Sanat Bölümü

Debbie Nolan, sanat bölümü. Aramızda Kalsın (2002), (1995) Zor Ölüm 3 (1995), (2005) Sınırları Aşmak (2005), (1997) Çakal (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 606,747

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 887,068

Oyun Bozan
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 48,105

Sıradışı
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 65,429

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 22,657

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 199,206

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 369,928

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 94,951

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,057

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 32,499

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.8 242,854

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.5 80,126
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 11,475
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,104

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 92,994
1996 Macera Sanat Bölümü 6.5 12,791

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 172,791

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 318,428

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 123,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017