Giriş Kayıt
Debbie Nolan

Debbie Nolan


Sanat Bölümü

Debbie Nolan, sanat bölümü. Aramızda Kalsın (2002), (1995) Zor Ölüm 3 (1995), (2005) Sınırları Aşmak (2005), (1997) Çakal (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 601,000

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 874,225

Oyun Bozan
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 47,652

Sıradışı
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 65,049

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 22,657

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 197,960

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 367,584

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 93,911

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,971

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 32,499

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.8 240,797

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.5 79,391
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 11,475
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,954

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 92,302
1996 Macera Sanat Bölümü 6.5 12,449

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 171,018

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 315,997

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 121,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017