Giriş Kayıt
Debbie Nolan

Debbie Nolan


Sanat Bölümü

Debbie Nolan, sanat bölümü. Aramızda Kalsın (2002), (1995) Zor Ölüm 3 (1995), (2005) Sınırları Aşmak (2005), (1997) Çakal (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 611,307

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 894,834

Oyun Bozan
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 48,384

Sıradışı
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 65,716

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 23,217

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 199,975

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 371,519

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 95,558

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,057

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 32,499

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.8 244,119

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.5 80,606
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 11,475
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,254

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 93,391
1996 Macera Sanat Bölümü 6.5 12,791

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 174,053

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 319,890

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 124,208
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017