Giriş Kayıt
Debbie Nolan

Debbie Nolan


Sanat Bölümü

Debbie Nolan, sanat bölümü. Aramızda Kalsın (2002), (1995) Zor Ölüm 3 (1995), (2005) Sınırları Aşmak (2005), (1997) Çakal (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 642,036

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 941,596

Oyun Bozan
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 50,475

Sıradışı
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 67,088

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 24,663

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 204,751

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 379,089

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 98,025

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,458

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 33,837

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.8 251,243

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.5 82,948
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 11,889
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,254

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 96,141
1996 Macera Sanat Bölümü 6.5 13,023

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 179,653

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 328,214

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 129,719
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018