Giriş Kayıt
Scott Mathers

Scott Mathers


Sanat Bölümü

Scott Mathers, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Sanat Bölümü 7.4 16,105
2006 Suç Sanat Bölümü 5.8 51,263

Yeniden Başlamak
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 25,114
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.9 159,556

Zor Seçim
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.4 5,658
2002 Suç Sanat Bölümü 5.3 19,903
1996 Macera Sanat Bölümü 5.9 11,278
1995 Macera Sanat Bölümü 6.0 3,395
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017