Giriş Kayıt
Pablo Martínez

Pablo Martínez


Sanat Bölümü

Pablo Martínez, sanat bölümü. Sıradan Yerler (2002), Reinas (2005), (1997) Airbag (1997), (2003) Kayıp Hayatlar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Sanat Bölümü 5.9 3,901
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,831

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,824

Sıradan Yerler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.8 1,517
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 3,462
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017