Giriş Kayıt
Zsuzsa Horváth

Zsuzsa Horváth


Set Dekoratörü

Zsuzsa Horváth, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Set Dekoratörü 7.3 2,148
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.9 614

Bern Konsolosu
2014 Dram Set Dekoratörü 7.2 664
2010 Dram Set Dekoratörü 6.8 397
2009 Gerilim Set Dekoratörü 6.2 386
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018