Giriş Kayıt
Zsuzsa Horváth

Zsuzsa Horváth


Set Dekoratörü

Zsuzsa Horváth, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Set Dekoratörü 7.1 3,038
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.9 614

Bern Konsolosu
2014 Dram Set Dekoratörü 7.2 664
2010 Dram Set Dekoratörü 6.8 397
2009 Gerilim Set Dekoratörü 6.2 386
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018