Giriş Kayıt
Chris Hill

Chris Hill


Kameraman, Sanat Bölümü

Chris Hill, kameraman, sanat bölümü. (2010) Country Strong (2010), (2014) Boulevard (2014), (2013) Muscle Shoals (2013), (2014) The Identical (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 5.1 2,025
2014 Dram Kameraman 5.8 6,076

Lanetli Kan
2013 Dram Kameraman 6.8 92,309
2013 Belgesel Kameraman 7.7 2,679
2012 Dram Kameraman 7.7 20,231
2012 Dram Kameraman 6.0 636
2010 Dram Kameraman 6.3 15,596

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.3 34,657
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 1,879
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.3 7,396
1989 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 210
1985 Dram Çeşitli 6.7 611
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018