Giriş Kayıt
Chris Hill

Chris Hill


Kameraman, Sanat Bölümü

Chris Hill, kameraman, sanat bölümü. (2010) Country Strong (2010), (2014) Boulevard (2014), (2013) Muscle Shoals (2013), (2014) The Identical (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 5.1 2,025
2014 Dram Kameraman 5.8 6,076

Lanetli Kan
2013 Dram Kameraman 6.8 93,314
2013 Belgesel Kameraman 7.7 2,679
2012 Dram Kameraman 7.7 20,548
2012 Dram Kameraman 6.0 636
2010 Dram Kameraman 6.3 15,743

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.3 35,034
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 1,879
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.3 7,396
1989 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 210
1985 Dram Çeşitli 6.7 611
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,342) Hostiles (2,757) Den of Thieves (2,712) Maze Runner: The Death Cure (2,195) 12 Strong (2,030) Wildling (1,780) Peter Rabbit (1,039) The Commuter (1,031) Submergence (901) A Quiet Place (757)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,523) The Terror (3,406) The Flash (2,759) Legion (2,720) The Crossing (2,218) Supernatural (1,381) Vikings (1,373) The Expanse (1,296) The Big Bang Theory (1,165) Fear the Walking Dead (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018