Giriş Kayıt
Chris Hill

Chris Hill


Kameraman, Sanat Bölümü

Chris Hill, kameraman, sanat bölümü. (2010) Country Strong (2010), (2014) Boulevard (2014), (2013) Muscle Shoals (2013), (2014) The Identical (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 5.1 2,025
2014 Dram Kameraman 5.8 6,076

Lanetli Kan
2013 Dram Kameraman 6.8 90,793
2013 Belgesel Kameraman 7.7 2,679
2012 Dram Kameraman 7.7 19,840
2012 Dram Kameraman    
2010 Dram Kameraman 6.3 15,305

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.3 34,081
1994 Aksiyon Sanat Bölümü    
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.3 7,396
1989 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 210
1985 Dram Çeşitli 6.7 611
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017