Giriş Kayıt
Ron Frazier

Ron Frazier


Sanat Bölümü

Ron Frazier, sanat bölümü. 22 Numarada Cinayet (1976), Tehlikeli Kokteyl (1988), The Cheap Detective (1978), When Time Ran Out... (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Köşe
1997 Suç Sanat Bölümü 6.2 13,366

Dava
1996 Dram Sanat Bölümü 6.0 10,598

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sanat Bölümü 6.2 13,674
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141

Gecenin Rengi
1994 Dram Sanat Bölümü 5.1 19,929
1993 Gerilim Sanat Bölümü 4.9 24,596

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.5 18,677
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 50,652

Renkler
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 20,609

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Sanat Bölümü 6.0 24,713
1988 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,670

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 66,934

Sevimli Aile Tatilde
1983 Macera Sanat Bölümü 7.4 78,332
1981 Dram Sanat Bölümü 6.1 3,401

Patlama
1981 Gerilim Sanat Bölümü 7.4 32,059

Beni Deli Etme
1980 Komedi Sanat Bölümü 6.8 20,155

Er Benjamin
1980 Komedi Sanat Bölümü 6.1 19,808
1980 Komedi Sanat Bölümü 4.6 1,281
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 1,969
1979 Dram Sanat Bölümü    
1978 Komedi Sanat Bölümü 6.5 3,255

22 Numarada Cinayet
1976 Komedi Sanat Bölümü 7.4 27,129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017