Giriş Kayıt
Vanessa Cole

Vanessa Cole


Sanat Bölümü

Vanessa Cole, sanat bölümü. Kara Koyun (2006), (2013) Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013), (2014) Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014), (2011) TenTen'in Maceraları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 130,425

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sanat Bölümü 7.4 400,302

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sanat Bölümü 7.9 528,105

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 114,702

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 683,970

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 189,247

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 134,007
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 961,896

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 570,127

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 164,096

Su Atı
2007 Macera Sanat Bölümü 6.5 33,355

Kara Koyun
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 36,063

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 313,080
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 342,778

Nehir Macerası
2004 Macera Sanat Bölümü 5.9 39,351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017