Giriş Kayıt
Vanessa Cole

Vanessa Cole


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Vanessa Cole, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Kara Koyun (2006), (2013) Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013), (2014) Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014), (2011) TenTen'in Maceraları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 144,447

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sanat Bölümü 7.4 407,660

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sanat Bölümü 7.9 535,255

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 116,078

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 690,322

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 191,701

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 136,273
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 975,291

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 576,242

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 166,587

Su Atı
2007 Macera Sanat Bölümü 6.5 33,355

Kara Koyun
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 36,063

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 317,665
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 346,808

Nehir Macerası
2004 Macera Sanat Bölümü 5.9 39,713
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018