Giriş Kayıt
Vanessa Cole

Vanessa Cole


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Vanessa Cole, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Kara Koyun (2006), (2013) Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013), (2014) Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014), (2011) TenTen'in Maceraları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 150,180

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sanat Bölümü 7.4 411,419

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sanat Bölümü 7.9 538,946

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 117,023

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 693,827

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 193,377

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 137,803
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 983,489

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 579,929

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 168,017

Su Atı
2007 Macera Sanat Bölümü 6.5 33,355

Kara Koyun
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 36,063

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 320,355
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 349,163

Nehir Macerası
2004 Macera Sanat Bölümü 5.9 39,923
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018