Giriş Kayıt
Peter Balogh

Peter Balogh (55)


Sanat Bölümü

Peter Balogh, 02 Ekim 1961 Bratislava, Çekoslavakya doğumlu sanat bölümü. Son Birlik (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1961
Doğum Yeri: Bratislava, Çekoslavakya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Birlik
2007 46 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 30,490

Ayaklanma
2001 40 Dram Sanat Bölümü    
2000 39 Aksiyon Sanat Bölümü    

Fatih Kull
1997 36 Fantastik Sanat Bölümü 4.8 6,650

Ejder Yürek
1996 35 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 80,826
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017