Giriş Kayıt
Laurence Archer

Laurence Archer


Sanat Bölümü

Laurence Archer, sanat bölümü. Figüran (2005), Fleabag (2016), Uzaylı Otopsisi (2006), Come Fly with Me (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.4 433
2016 Komedi Sanat Bölümü 8.2 9,825
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.7 545
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.6 164
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 266
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.5 4,903
2009 Dram Sanat Bölümü 6.6 774
2009 Biyografi Sanat Bölümü    
2007 Dram Sanat Bölümü 7.7 432

Uzaylı Otopsisi
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 6,590
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.2 427

Figüran
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.3 45,750
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.7 15,573
2005 Dram Sanat Bölümü    
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.5 3,614
2003 Suç Sanat Bölümü 7.8 785
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.9 3,993
1999 Komedi Sanat Bölümü 8.4 8,547
1997 Suç Sanat Bölümü 8.2 5,471
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018