Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 13,989
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 100,892

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 86,915

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 718,083

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 286,147

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 72,740

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 22,689
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 74,930

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 121,401
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,163
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 28,565

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 413,906

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 110,624

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 65,998

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 254,628

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 322,609

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 46,582

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 605,538

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 398,640

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 459,571
Dizi Altyazıları
Westworld (5,862) The Expanse (3,089) The 100 (2,780) La casa de papel (2,052) Colony (1,821) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,448) Genius (1,277) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018