Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü    
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 42,175

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 73,516

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 632,571

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 266,440

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 69,424

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 21,039
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 72,297

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 113,482
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,163
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 27,576

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 388,352

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 106,100

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 62,706

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 246,779

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 304,116

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 43,232

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 557,893

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 380,973

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 439,621
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017