Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 12,793
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 98,087

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 85,214

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 706,996

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 283,701

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 72,293

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 22,483
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 74,551

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 120,421
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,163
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 28,518

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 409,659

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 110,075

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 65,622

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 253,555

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 320,403

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 46,010

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 599,194

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 396,296

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 456,873
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018