Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 9,989
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 91,980

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 82,037

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 685,093

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 279,851

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 71,688

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 22,085
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 73,979

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 118,627
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,163
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 28,163

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 404,487

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 108,959

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 64,880

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 251,905

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 316,184

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 45,217

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 589,732

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 392,298

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 452,376
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,717) Last Flag Flying (3,647) The Man from Earth: Holocene (3,517) Jigsaw (3,466) Geostorm (3,229) Thor: Ragnarok (2,493) The Open House (1,244) Dunkirk (1,217) The Foreigner (997) It (978)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,766) Black Mirror (5,925) Supernatural (4,227) The Big Bang Theory (3,764) The Flash (3,420) Shameless (3,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,209) The Blacklist (2,124) The X Files (1,744) Knightfall (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018