Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 5,029
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 81,910

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 79,000

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 665,884

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 275,445

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 70,866

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 21,667
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 73,409

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 116,658
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,163
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 27,975

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 398,975

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 107,845

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 64,249

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 250,006

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 311,614

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 44,635

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 572,255

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 388,215

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 447,830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017