Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sanat Bölümü

Steve Allen, sanat bölümü. Thor (2011), Kan Dökülecek (2007), Tanrının Kitabı (2010), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 129,647

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 16,317

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 65,641

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 17,814
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 606,228

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 175,532

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 251,987

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 120,062

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 53,534

Mahkum
2008 Suç Sanat Bölümü 7.5 70,217

Kan Dökülecek
2007 Dram Sanat Bölümü 8.1 425,093

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 121,230

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 20,987

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 51,291

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,623

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 116,912

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 46,472

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 28,476

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 12,738

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 155,003

Vahşi Aşk
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 11,977
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 534

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 37,565

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 65,277

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sanat Bölümü 6.6 43,917

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 176,557
1994 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,635

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,117
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018