Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sanat Bölümü

Steve Allen, sanat bölümü. Thor (2011), Kan Dökülecek (2007), Tanrının Kitabı (2010), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 132,409

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 16,669

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 66,649

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 18,271
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 626,107

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 177,147

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 255,821

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 121,384

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 54,040

Mahkum
2008 Suç Sanat Bölümü 7.5 70,828

Kan Dökülecek
2007 Dram Sanat Bölümü 8.1 437,713

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 123,598

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 21,197

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 52,160

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,871

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 118,316

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 46,972

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 28,833

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 12,779

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 158,068

Vahşi Aşk
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 12,123
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 534

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 37,934

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 66,070

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sanat Bölümü 6.6 44,627

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 179,175
1994 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,635

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,117
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018