Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sanat Bölümü

Steve Allen, sanat bölümü. Thor (2011), Kan Dökülecek (2007), Tanrının Kitabı (2010), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 130,967

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 16,478

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 66,192

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 18,074
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 614,317

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 176,411

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 254,072

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 120,741

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 53,778

Mahkum
2008 Suç Sanat Bölümü 7.5 70,634

Kan Dökülecek
2007 Dram Sanat Bölümü 8.1 433,370

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 122,357

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 21,065

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 51,782

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,871

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 117,613

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 46,720

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 28,672

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 12,779

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 156,649

Vahşi Aşk
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 12,018
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 534

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 37,752

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 65,678

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sanat Bölümü 6.6 44,270

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 178,004
1994 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,635

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,117
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018