Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sanat Bölümü

Steve Allen, sanat bölümü. Thor (2011), Kan Dökülecek (2007), Tanrının Kitabı (2010), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 127,320

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 16,075

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 64,629

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 17,474
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 593,811

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 174,151

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 248,353

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 119,033

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 53,087

Mahkum
2008 Suç Sanat Bölümü 7.5 69,483

Kan Dökülecek
2007 Dram Sanat Bölümü 8.1 416,547

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 119,153

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 20,645

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 50,719

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,623

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 115,772

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 45,959

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 28,233

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 12,388

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 152,220

Vahşi Aşk
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 11,898
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 534

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 37,228

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 64,454

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sanat Bölümü 6.6 43,407

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 173,857
1994 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,635

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017