Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sanat Bölümü

Steve Allen, sanat bölümü. Thor (2011), Kan Dökülecek (2007), Tanrının Kitabı (2010), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 122,228

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 15,429

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 62,663

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 16,865
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 570,972

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 171,092

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 241,424

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 117,160

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 52,030

Mahkum
2008 Suç Sanat Bölümü 7.5 67,667

Kan Dökülecek
2007 Dram Sanat Bölümü 8.1 400,804

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 115,385

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 20,395

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 49,454

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,391

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 113,002

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 44,953

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 27,624

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 12,388

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 146,637

Vahşi Aşk
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 11,671
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 534

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 36,504

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 63,094

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sanat Bölümü 6.6 42,318

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 168,792
1994 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,635

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,117
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017