Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sanat Bölümü

Steve Allen, sanat bölümü. Thor (2011), Kan Dökülecek (2007), Tanrının Kitabı (2010), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 124,004

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 15,649

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 63,314

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 17,057
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 577,870

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 172,035

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 243,677

Oyuncu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 117,782

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 52,367

Mahkum
2008 Suç Sanat Bölümü 7.5 68,041

Kan Dökülecek
2007 Dram Sanat Bölümü 8.1 406,129

Ahmaklar
2006 Macera Sanat Bölümü 6.6 116,705

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 20,395

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 49,885

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,550

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 113,750

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 45,316

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 27,825

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 12,388

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 148,488

Vahşi Aşk
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 11,671
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 534

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.4 36,759

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 63,592

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sanat Bölümü 6.6 42,695

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 170,337
1994 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,635

Et Ve Kemik
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 4,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017