Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gord Hillier

Gord Hillier


Sesler, Müzisyen, Editör, Oyuncu

Gord Hillier, sesler, müzisyen, editör, oyuncu. Suikast (2016), Reasonable Doubt (2014), Travelers (2016), Extraterrestrial (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gord Hiller | Gordon Hillier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler    
2016 Dram Sesler 7.0 76
2016 Aksiyon Sesler 9.3 1,508

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Sesler 8.4 9,554
2016 Bilim-Kurgu Sesler 8.1 7,831

Suikast
2016 Aksiyon Sesler 5.6 38,421

Suç/lu
2016 Aksiyon Sesler 6.3 32,549
2016 Komedi Sesler 4.6 133

Başımın Belası
2015 Komedi Sesler 6.2 3,713
2015 Gizem Sesler 5.6 1,051
2015 Komedi Sesler 6.3 3,415
2015 Aksiyon Sesler 6.9 181,580
2015 Aile Sesler 4.2 333
2015 Dram Sesler 7.6 99
2015 Dram Sesler 7.0 349
2014 Western Sesler 6.6 977
2014 Gerilim Sesler 5.9 166
2014 Dram Sesler 5.2 487
2014 Dram Sesler 3.9 1,037
2014 Korku Sesler 5.0 11,769
2014 Suç Sesler 5.7 14,363
2014 Komedi Sesler 6.6 171
2013 Komedi Sesler
Müzik
5.4 690
2013 Komedi Sesler 5.7 158
2013 Dram Sesler 6.7 355

Süper Patiler
2013 Aile Sesler    
2013 Animasyon Sesler 7.1 355
2013 Komedi Sesler 8.2 83

Benim İçin Öldür
2013 Dram Sesler    
2013 Suç Sesler 7.4 4,076
2012 Gerilim Sesler    
2012 Macera Sesler 5.2 761

Barikat
2012 Korku Sesler 4.5 2,395
2012 Animasyon Sesler 7.6 371
2012 Aile Sesler    
2012 Dram Sesler    
2012 Komedi Sesler    
2012 Dram Editorial Department
Sesler
6.8 873
2011 Dram Sesler 6.3 672

Hayalet Patiler
2011 Aile Sesler    
2011 Suç Sesler 5.0 405

Kardeşler
2011 Komedi Sesler 5.0 349
2011 Suç Sesler 7.7 2,916
2011 Dram Sesler 5.6 14
2010 Macera Sesler    

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Sesler 4.9 8,707
2010 Komedi Sesler 7.3 29
2010 Aksiyon Sesler 4.8 362
2010 Komedi Sesler    
2009 Komedi Sesler 6.4 66
2009 Macera Sesler 6.2 713
2009 Komedi Sesler    
2009 Dram Sesler 6.1 247
2009 Macera Sesler 6.5 156
2009 Komedi Müzik 5.8 480

Kasırga Vadisi
2009 Dram Sesler    

Kelebek Etkisi 3
2009 Suç Sesler 5.6 15,628
2009 Korku Sesler 4.5 1,263

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Sesler    

Kader Taşı
2008 Macera Sesler 6.8 2,928
2008 Aksiyon Sesler    
2007 Belgesel Sesler 7.9 80

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sesler 3.8 39,099
2007 Dram Sesler 4.1 137
2007 Macera Oyuncu 3.1 654

Ateş Yağmuru
2007 Aksiyon Sesler    

Sessiz Tanık
2007 Suç Sesler    
2007 Korku Sesler    
2007 Komedi Sesler 7.0 3,279
2007 Dram Sesler 6.1 954
2006 Gerilim Sesler 5.2 124

Öldüren Miras
2006 Suç Sesler    

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Sesler    
2005 Sesler 3.6 241
2005 Korku Sesler 4.7 1,825
2005 Bilim-Kurgu Sesler 6.3 36

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 50,364
2004 Korku Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.2 1,191
2003 Aksiyon Sesler    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 66,577
1996 Animasyon Sesler 8.8 82,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017