Giriş Kayıt
Gord Hillier

Gord Hillier


Sesler, Müzisyen, Editör, Oyuncu

Gord Hillier, sesler, müzisyen, editör, oyuncu. Suikast (2016), Travelers (2016), Reasonable Doubt (2014), Extraterrestrial (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gord Hiller | Gordon Hillier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 5.7 2,951

Baraka
2017 Dram Sesler 6.3 14,269
2016 Dram Sesler 6.6 1,296
2016 Bilim-Kurgu Sesler 8.0 14,502

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Sesler 8.3 16,819
2016 Aksiyon Sesler 7.2 14,621

Suikast
2016 Aksiyon Sesler 5.6 52,464

Suç/lu
2016 Aksiyon Sesler 6.3 41,378
2016 Komedi Sesler 4.6 133

Başımın Belası
2015 Komedi Sesler 6.2 4,494
2015 Gizem Sesler 5.6 1,191
2015 Komedi Sesler 6.3 3,527
2015 Aksiyon Sesler 6.9 193,036
2015 Aile Sesler 4.2 333
2015 Dram Sesler 6.6 145
2015 Dram Sesler 7.0 349
2014 Western Sesler 6.3 1,275
2014 Gerilim Sesler 5.9 166
2014 Dram Sesler 5.2 487
2014 Dram Sesler 3.9 1,037
2014 Korku Sesler 5.0 12,659
2014 Suç Sesler 5.7 15,544
2014 Komedi Sesler 6.6 171
2013 Komedi Sesler
Müzik
5.4 690
2013 Komedi Sesler 5.7 158
2013 Dram Sesler 6.7 355

Süper Patiler
2013 Aile Sesler    
2013 Animasyon Sesler 7.1 360
2013 Komedi Sesler 8.2 83

Benim İçin Öldür
2013 Dram Sesler    
2013 Suç Sesler 7.4 4,236
2012 Gerilim Sesler    
2012 Macera Sesler 5.2 761

Barikat
2012 Korku Sesler 4.5 2,395
2012 Animasyon Sesler 7.6 371
2012 Aile Sesler    
2012 Dram Sesler    
2012 Komedi Sesler    
2012 Dram Editorial Department
Sesler
6.8 873
2011 Dram Sesler 6.3 672

Hayalet Patiler
2011 Aile Sesler    
2011 Suç Sesler 5.0 405

Kardeşler
2011 Komedi Sesler 5.0 349
2011 Suç Sesler 7.7 2,916
2011 Dram Sesler 5.6 14
2010 Macera Sesler    

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Sesler 4.9 8,707
2010 Komedi Sesler 7.3 29
2010 Aksiyon Sesler 4.8 362
2010 Komedi Sesler    
2009 Suç Sesler 4.9 192
2009 Komedi Sesler 6.4 66
2009 Macera Sesler 6.2 713
2009 Komedi Sesler    
2009 Dram Sesler 6.1 247
2009 Macera Sesler 6.5 156
2009 Komedi Müzik 5.8 480

Kasırga Vadisi
2009 Dram Sesler    

Kelebek Etkisi 3
2009 Suç Sesler 5.6 15,628
2009 Korku Sesler 4.5 1,263

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Sesler    

Kader Taşı
2008 Macera Sesler 6.8 2,928
2008 Aksiyon Sesler    
2007 Belgesel Sesler 7.9 80

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sesler 3.8 39,843
2007 Dram Sesler 4.1 137
2007 Macera Oyuncu 3.1 654

Ateş Yağmuru
2007 Aksiyon Sesler    

Sessiz Tanık
2007 Suç Sesler    
2007 Korku Sesler    
2007 Komedi Sesler 7.0 3,279
2007 Dram Sesler 6.1 954
2006 Gerilim Sesler 5.2 124

Öldüren Miras
2006 Suç Sesler    

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Sesler    
2005 Sesler 3.6 241
2005 Korku Sesler 4.7 1,825
2005 Bilim-Kurgu Sesler 6.3 36

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 51,971
2004 Korku Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.2 1,191
2003 Aksiyon Sesler    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 69,676
1996 Animasyon Sesler 8.8 87,808
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017