Giriş Kayıt
Kitty Clay

Kitty Clay


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Kitty Clay, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taş Devri Firarda
2018 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 9,064
2012 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 210

Korsanlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 40,152
2007 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.3 9,357

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 110,287
2003 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.0 1,234
2002 Animasyon Sanat Bölümü    

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 156,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018