Giriş Kayıt
Kitty Clay

Kitty Clay


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Kitty Clay, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taş Devri Firarda
2018 Animasyon Sanat Bölümü    
2012 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 210

Korsanlar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 38,824
2007 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.3 7,700

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 106,459
2003 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.0 1,234
2002 Animasyon Sanat Bölümü    

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 151,909
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017