Giriş Kayıt
Brian Shakti

Brian Shakti


Oyuncu

Brian Shakti, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brian Tillotson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 548
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2001 Dram Oyuncu 8.7 97,268
1999 Komedi Oyuncu 5.6 1,671

Kirli Yarış
1998 Komedi Oyuncu 6.7 24,522

Günlük
1995 Biyografi Oyuncu 7.3 84,865
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,516
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017