Giriş Kayıt
Brian Shakti

Brian Shakti


Oyuncu

Brian Shakti, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brian Tillotson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 548
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2001 Dram Oyuncu 8.8 96,176
1999 Komedi Oyuncu 5.6 1,671

Kirli Yarış
1998 Komedi Oyuncu 6.7 24,508

Günlük
1995 Biyografi Oyuncu 7.3 84,080
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,506
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017