Giriş Kayıt
Brian Shakti

Brian Shakti


Oyuncu

Brian Shakti, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brian Tillotson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 548
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2001 Dram Oyuncu 8.8 95,443
1999 Komedi Oyuncu 5.6 1,671

Kirli Yarış
1998 Komedi Oyuncu 6.7 24,260

Günlük
1995 Biyografi Oyuncu 7.3 83,454
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,495
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017