Giriş Kayıt
Evan Hart

Evan Hart (37)


Oyuncu

Evan Hart, 20 Şubat 1980 Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu. Adalet Peşinde (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1980
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Takma İsmi: Fud
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 7.4 21,507
2011 31 Dram Oyuncu 3.4 191

Adalet Peşinde
2009 29 Suç Oyuncu 7.4 232,973

Aşkın Müziği
2008 28 Biyografi Oyuncu 7.0 16,724

Kanunsuz Teklif
2007 27 Suç Oyuncu 5.5 2,170

Akıl Oyunları
2001 21 Biyografi Oyuncu 8.2 683,770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017