Giriş Kayıt
Tova Dann

Tova Dann


Oyuncu, Yapımcı

Tova Dann, oyuncu, yapımcı. I Want Someone to Eat Cheese With (2006), Neşeli Dalgalar (2007), (2007) Zafer Patenleri (2007), (2010) Hesher (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 8.1 912
2010 Dram Çeşitli 7.0 46,991

Ana Kuzusu
2007 Komedi Çeşitli 5.3 5,006

Zafer Patenleri
2007 Komedi Çeşitli 6.3 140,774

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.7 59,354

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 27,088
2006 Komedi Çeşitli 6.2 2,976

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Çeşitli 5.6 43,896

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Çeşitli 5.8 22,120

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 45,386
2004 Korku Oyuncu    
2001 Aksiyon Çeşitli 8.4 158,409
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018