Giriş Kayıt
Tova Dann

Tova Dann


Oyuncu, Yapımcı

Tova Dann, oyuncu, yapımcı. I Want Someone to Eat Cheese With (2006), Neşeli Dalgalar (2007), (2007) Zafer Patenleri (2007), (2010) Hesher (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 8.1 912
2010 Dram Çeşitli 7.1 45,830

Ana Kuzusu
2007 Komedi Çeşitli 5.3 5,006

Zafer Patenleri
2007 Komedi Çeşitli 6.3 136,512

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.7 57,296

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 27,018
2006 Komedi Çeşitli 6.2 2,976

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Çeşitli 5.6 42,611

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Çeşitli 5.9 20,767

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 43,349
2004 Korku Oyuncu    
2001 Aksiyon Çeşitli 8.4 155,024
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017