Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tova Dann

Tova Dann


Oyuncu

Tova Dann, oyuncu. I Want Someone to Eat Cheese With (2006), Neşeli Dalgalar (2007), (2007) Zafer Patenleri (2007), (2010) Hesher (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Çeşitli 7.1 44,876

Ana Kuzusu
2007 Komedi Çeşitli 5.3 5,006

Zafer Patenleri
2007 Komedi Çeşitli 6.3 133,119

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.8 55,484

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
2006 Komedi Çeşitli 6.2 2,976

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Çeşitli 5.6 41,409

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Çeşitli 5.9 19,933

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 42,168
2004 Korku Oyuncu    
2001 Aksiyon Çeşitli 8.4 151,027
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017