Giriş Kayıt
Tova Dann

Tova Dann


Oyuncu

Tova Dann, oyuncu. I Want Someone to Eat Cheese With (2006), Neşeli Dalgalar (2007), (2007) Zafer Patenleri (2007), (2010) Hesher (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Çeşitli 7.1 45,202

Ana Kuzusu
2007 Komedi Çeşitli 5.3 5,006

Zafer Patenleri
2007 Komedi Çeşitli 6.3 134,565

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Çeşitli 6.7 56,253

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
2006 Komedi Çeşitli 6.2 2,976

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Çeşitli 5.6 41,875

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Çeşitli 5.9 19,933

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 42,696
2004 Korku Oyuncu    
2001 Aksiyon Çeşitli 8.4 153,139
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017