Giriş Kayıt
Antony Argirov

Antony Argirov


Oyuncu

Antony Argirov, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Antonii Argireov | Anton Argirov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu 7.4 4,042
2007 Korku Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Korku Oyuncu    
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Cehennemde
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 15,612
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018