Giriş Kayıt
Antony Argirov

Antony Argirov


Oyuncu

Antony Argirov, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Antonii Argireov | Anton Argirov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu 7.4 4,042
2007 Korku Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Korku Oyuncu    
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Cehennemde
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 15,612
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017