Giriş Kayıt
Antony Argirov

Antony Argirov


Oyuncu

Antony Argirov, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Antonii Argireov | Anton Argirov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu 7.4 4,042
2007 Korku Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Korku Oyuncu    
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Cehennemde
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 15,612
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017