Giriş Kayıt
Ian A. Hunt

Ian A. Hunt (49)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Ian A. Hunt, 30 Aralık 1968 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. Hope in Motion (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1968
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ian Hunt
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Belgesel Yönetmen 7.1 19
2014 46 Belgesel Yönetmen 7.1 7
2013 Belgesel Yönetmen Asistanı    
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.7 43
2010 42 Belgesel Yönetmen    
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018