Giriş Kayıt
Mark Valdez

Mark Valdez


Mark Valdez, The Nanny (1993), Mad About You (1992), Constantine (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3D
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 78,667

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Taşıma Bölümü 5.2 65,167

Tatil
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 207,244
2006 Komedi Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,633

Lanet
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 28,003
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 263,208
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 851,616

Kimlik
2003 Gizem Taşıma Bölümü 7.3 199,638

Hesaplaşma
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.6 18,423

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 608,776

Günahkar
2001 Suç Taşıma Bölümü 7.3 68,053

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 137,009

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Taşıma Bölümü 5.9 108,327

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.4 15,782
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 32,168
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 17,577
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018