Giriş Kayıt
Mark Valdez

Mark Valdez


Mark Valdez, The Nanny (1993), Mad About You (1992), Constantine (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3D
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 75,850

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Taşıma Bölümü 5.2 61,230

Tatil
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 195,827
2006 Komedi Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,180

Lanet
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 27,126
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.9 250,877
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 795,493

Kimlik
2003 Gizem Taşıma Bölümü 7.3 189,679

Hesaplaşma
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.6 17,938

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 581,518

Günahkar
2001 Suç Taşıma Bölümü 7.3 64,839

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 133,534

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Taşıma Bölümü 5.9 102,078

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.4 15,782
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 30,441
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 16,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017