Giriş Kayıt
Mark Valdez

Mark Valdez


Mark Valdez, The Nanny (1993), Mad About You (1992), Constantine (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3D
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 76,850

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Taşıma Bölümü 5.2 62,580

Tatil
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 199,164
2006 Komedi Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,367

Lanet
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 27,502
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.9 255,575
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 814,047

Kimlik
2003 Gizem Taşıma Bölümü 7.3 193,639

Hesaplaşma
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.6 18,119

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 590,244

Günahkar
2001 Suç Taşıma Bölümü 7.3 66,148

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 134,746

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Taşıma Bölümü 5.9 104,454

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.4 15,782
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 31,016
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 16,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017