Giriş Kayıt
Mark Valdez

Mark Valdez


Mark Valdez, The Nanny (1993), Mad About You (1992), Constantine (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3D
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 78,167

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Taşıma Bölümü 5.2 64,529

Tatil
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 206,289
2006 Komedi Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,561

Lanet
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 27,752
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 261,315
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 842,584

Kimlik
2003 Gizem Taşıma Bölümü 7.3 198,132

Hesaplaşma
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.6 18,423

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 603,446

Günahkar
2001 Suç Taşıma Bölümü 7.3 67,391

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 136,425

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Taşıma Bölümü 5.9 107,485

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.4 15,782
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 31,830
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 17,415
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018