Giriş Kayıt
Tom Schaus

Tom Schaus


Kameraman, Oyuncu

Tom Schaus, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Thomas Schaus | Tom Shaus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başka Bir Yerde
2010 Dram Çeşitli 6.3 37,605

Git Başımdan
2010 Komedi Çeşitli 6.6 284,965
2009 Suç Çeşitli 4.1 513

Ortadaki Adam
2009 Komedi Çeşitli 6.6 33,693

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Çeşitli 5.7 46,190
2008 Belgesel Çeşitli    
2008 Belgesel Çeşitli 6.5 301

Acemi Pilotlar
2008 Aksiyon Kameraman 6.9 2,688

Özgürlük Yolu
2007 Macera Çeşitli 8.1 465,103
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 130,818

Satılık Çocuklar
2007 Suç Çeşitli 7.5 15,151

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Kameraman 4.1 4,029

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Çeşitli 5.0 55,518
2005 Aksiyon Kameraman 6.0 1,416
2004 Komedi Oyuncu 5.3 2,253

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Çeşitli 7.0 28,849

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Çeşitli 5.7 26,453

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Çeşitli    

Tupac: Diriliş
2003 Belgesel Çeşitli 8.0 7,757

Ocean's 11
2001 Suç Çeşitli 7.8 429,932

Gözde Çift
2001 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 49,327

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Çeşitli 5.1 2,889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017