Giriş Kayıt
Simon Thorne

Simon Thorne


Editör, Yapımcı, Editör

Simon Thorne, editör, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 8.5 13
2012 Belgesel Editör    
2010 Belgesel Editör    

Donuk Kare
2004 Gerilim Editör
Editorial Department
6.4 2,604
1987 Belgesel Editör 7.6 88
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,396) Doctor Strange (7,537) Allied (6,895) John Wick: Chapter 2 (6,754) Moana (5,194) Lion (3,778) Arrival (3,622) Forushande (3,357) Hacksaw Ridge (2,565) Split (2,423)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,309) Supernatural (4,975) Vikings (4,898) The Expanse (4,512) Suits (3,845) Sherlock (2,879) The Big Bang Theory (2,789) Blindspot (2,516) Arrow (2,229) Legion (2,140)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017