Giriş Kayıt
Darko Bozic

Darko Bozic (38)


Dublör

Darko Bozic, 25 Ekim 1978 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu dublör. Bana Söz Ver (2007), Sınır Karakolu (2006), Kırmızı Renkli Gri Kamyon (2004), Mi nismo andjeli 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1978
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Takma İsmi: Boza
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 31 Aksiyon Dublör 3.9 817

Bana Söz Ver
2007 29 Komedi Dublör 7.0 4,941
2006 28 Gizem Dublör 5.5 703
2006 28 Aksiyon Dublör 6.8 492
2006 28 Komedi Dublör 6.0 1,276

Sınır Karakolu
2006 28 Komedi Dublör 7.6 4,549
2005 27 Komedi Dublör 5.9 2,975

Kırmızı Renkli Gri Kamyon
2004 26 Macera Dublör 7.4 3,138
2002 24 Suç Dublör 7.2 183

Mutlak Yüz
2001 23 Aksiyon Dublör 7.5 2,012

Toz
2001 23 Dram Dublör 6.7 1,853
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017