Giriş Kayıt
Daver Morrison

Daver Morrison


Oyuncu

Daver Morrison, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu    
2009 Korku Oyuncu 6.0 22
2000 Belgesel Oyuncu 7.7 224
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,118
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017