Giriş Kayıt
Yoo Gong

Yoo Gong (37)


Oyuncu

Gong Ji-Cheol, 10 Temmuz 1979 Busan, Güney Kore doğumlu oyuncu. Zombi Ekspresi (2016), Sessizlik (2011), Yong-eui-ja (2013), My Tutor Friend Lesson 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gong Ji-Cheol
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Busan, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Gong Yoo
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
10.0 (7 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zombi Ekspresi
2016 37 Aksiyon Oyuncu 7.5 46,614
2016 Fantastik Oyuncu 9.0 1,105
2016 37 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,055
2016 37 Dram Oyuncu 7.0 80
2013 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,220
2012 Oyuncu    

Sessizlik
2011 32 Dram Oyuncu 8.0 5,045
2010 31 Komedi Oyuncu 6.6 658
2007 Komedi Oyuncu 8.5 1,357
2007 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,086
2006 Dram Oyuncu 7.0 10
2005 Dram Oyuncu 7.7 67
2005 Oyuncu    

Görev Başında
2005 26 Komedi Oyuncu 6.4 698
2004 25 Komedi Oyuncu 6.2 337
2004 25 Aksiyon Oyuncu 7.1 133
2004 25 Aksiyon Oyuncu 6.0 453
2003 Oyuncu    

My Tutor Friend Lesson 2
2003 24 Komedi Oyuncu 6.7 1,836
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,505) Doctor Strange (3,755) Assassin's Creed (3,717) Arrival (2,586) xXx: Return of Xander Cage (2,543) Allied (2,472) Moana (1,678) Forushande (1,476) Hacksaw Ridge (1,457) Split (1,406)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,262) Legion (7,629) Supernatural (7,602) Arrow (5,661) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,627) Black Sails (3,616) Taboo (3,540) Vikings (3,503) Suits (3,164) The Expanse (2,947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017