Giriş Kayıt
Joe Green

Joe Green


Dublör

Joe Green, dublör.

Diğer Bir İsmi: W. Joseph Green
Takma İsmi: Joe
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,452

Kara Ağustos
2007 Dram Dublör 6.4 254

Cennet Gibi
2005 Komedi Dublör 6.7 85,416
2005 Dram Dublör 7.0 42,883

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.3 55,431
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 436,507
2001 Dram Dublör 7.4 3,815
1994 Dram Dublör 5.9 4,955
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017