Giriş Kayıt
Joe Green

Joe Green


Dublör

Joe Green, dublör.

Diğer Bir İsmi: W. Joseph Green
Takma İsmi: Joe
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kara Ağustos
2007 Dram Dublör 6.4 254

Cennet Gibi
2005 Komedi Dublör 6.7 88,002
2005 Dram Dublör 7.0 43,933

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.4 58,995
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 449,649
2001 Dram Dublör 7.4 3,980
1994 Dram Dublör 6.0 5,219
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017