Giriş Kayıt
Joe Green

Joe Green


Dublör

Joe Green, dublör.

Diğer Bir İsmi: W. Joseph Green
Takma İsmi: Joe
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,452

Kara Ağustos
2007 Dram Dublör 6.4 254

Cennet Gibi
2005 Komedi Dublör 6.7 85,078
2005 Dram Dublör 7.0 42,733

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.3 54,741
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 434,356
2001 Dram Dublör 7.4 3,805
1994 Dram Dublör 5.9 4,929
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,515) Legion (10,159) The 100 (8,102) Arrow (7,326) The Flash (6,245) Taboo (5,868) The Big Bang Theory (5,833) Black Sails (5,241) Suits (4,128) Vikings (4,100)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017