Giriş Kayıt
Joe Green

Joe Green


Dublör

Joe Green, dublör.

Diğer Bir İsmi: W. Joseph Green
Takma İsmi: Joe
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kara Ağustos
2007 Dram Dublör 6.4 254

Cennet Gibi
2005 Komedi Dublör 6.7 86,879
2005 Dram Dublör 7.0 43,501

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.4 58,198
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 444,542
2001 Dram Dublör 7.4 3,912
1994 Dram Dublör 5.9 5,085
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017