Giriş Kayıt
Joe Green

Joe Green


Dublör

Joe Green, dublör.

Diğer Bir İsmi: W. Joseph Green
Takma İsmi: Joe
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Kara Ağustos
2007 Dram Dublör 6.4 254

Cennet Gibi
2005 Komedi Dublör 6.7 89,655
2005 Dram Dublör 7.0 44,838

Xxx 2
2005 Aksiyon Dublör 4.4 60,581
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 458,317
2001 Dram Dublör 7.4 4,084
1994 Dram Dublör 6.0 5,382
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018