Giriş Kayıt
Ryan Corr

Ryan Corr (29)


Oyuncu

Ryan Corr, 15 Ocak 1989 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Kurt Kapanı 2 (2013), Holding the Man (2015), Not Suitable for Children (2012), Banished (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1989
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Magdalalı Meryem
2018 29 Dram Oyuncu    
2017 28 Komedi Oyuncu 7.4 210
2017 28 Komedi Oyuncu 4.7 715

Savaş Vadisi
2016 27 Biyografi Oyuncu 8.2 292,291
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,653
2016 Dram Oyuncu 7.6 1,303
2015 26 Dram Oyuncu 7.3 6,556
2015 Dram Oyuncu 7.5 2,346

Son Umut
2014 25 Dram Oyuncu 7.1 62,200
2014 Dram Oyuncu 7.7 814

Kurt Kapanı 2
2013 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,198

Ölüm Kalım Oyunu
2012 23 Gerilim Oyuncu 3.8 341
2012 23 Komedi Oyuncu 5.9 4,357
2009 Dram Oyuncu 8.1 197

Arkadaşım Canavar
2009 20 Macera Oyuncu 6.8 92,665
2008 Komedi Oyuncu 7.3 1,445
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,703
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018