Giriş Kayıt
Ryan Corr

Ryan Corr (28)


Oyuncu

Ryan Corr, 15 Ocak 1989 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Kurt Kapanı 2 (2013), Holding the Man (2015), Not Suitable for Children (2012), Banished (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1989
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 28 Komedi Oyuncu 7.4 210
2017 28 Komedi Oyuncu 4.8 617

Savaş Vadisi
2016 27 Biyografi Oyuncu 8.2 274,354
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,584
2016 Dram Oyuncu 7.6 947
2015 26 Dram Oyuncu 7.3 6,282
2015 Dram Oyuncu 7.5 2,346

Son Umut
2014 25 Dram Oyuncu 7.1 61,290
2014 Dram Oyuncu 7.7 814

Kurt Kapanı 2
2013 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,198

Ölüm Kalım Oyunu
2012 23 Gerilim Oyuncu 3.8 341
2012 23 Komedi Oyuncu 5.9 4,357
2009 Dram Oyuncu 8.1 197

Arkadaşım Canavar
2009 20 Macera Oyuncu 6.8 92,143
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,680
2008 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017