Giriş Kayıt
Tom Morash

Tom Morash


Kameraman, Yapımcı, Sesler

Tom Morash, kameraman, yapımcı, sesler. Vegas (2012), Enlisted (2014), The Goldbergs (2013), (2005) Numb3rs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Eviltom
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.3 1,909
2017 Komedi Kameraman 7.8 2,753
2016 Dram Kameraman 6.3 15,398
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 214,977
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,218
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Dram Kameraman 7.9 5,067
2013 Komedi Kameraman 8.2 20,247

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,083,083
2012 Belgesel Kameraman 7.1 36
2012 Dram Kameraman 7.3 6,634
2012 Komedi Kameraman 6.9 2,326
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Komedi Kameraman 7.2 28,311
2010 Suç Kameraman 7.6 25,781
2010 Dram Kameraman 5.9 195
2009 Korku Kameraman 5.3 2,004
2009 Komedi Kameraman 3.9 1,273

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 177,393
2009 Gerilim Kameraman 6.0 3,545

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 183,503

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,774
2009 Dram Kameraman 4.9 24,739

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kameraman 6.7 27,563
2009 Kısa Metraj Kameraman 6.3 82
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Komedi Kameraman 4.6 162
2008 Gerilim Kameraman 2.8 156
2008 Gizem Kameraman 5.2 20
2007 Dram Kameraman
Yapımcı
4.3 166
2006 Korku Sesler    
2005 Suç Kameraman 7.6 19,601
2005 Suç Kameraman 6.9 35,264
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017