Giriş Kayıt
Tom Morash

Tom Morash


Kameraman, Sesler, Yapımcı

Tom Morash, kameraman, sesler, yapımcı. Vegas (2012), Enlisted (2014), The Goldbergs (2013), (2005) Numb3rs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Eviltom
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman 7.1 584
2016 Dram Kameraman 6.4 10,289
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,467

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 202,385
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,127
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Dram Kameraman 7.9 4,884
2013 Komedi Kameraman 8.2 17,655

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,023,870
2012 Belgesel Kameraman 7.1 36
2012 Aksiyon Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.3 6,634
2012 Komedi Kameraman 6.9 2,326
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,866
2011 Komedi Kameraman 7.2 27,745
2010 Dram Kameraman 5.9 195
2010 Suç Kameraman 7.6 24,732
2009 Korku Kameraman 5.3 2,004
2009 Komedi Kameraman 3.9 1,273

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 171,026
2009 Gerilim Kameraman 6.0 3,545

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 179,012

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,774
2009 Dram Kameraman 4.9 23,519

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kameraman 6.7 26,422
2009 Kısa Metraj Kameraman 6.3 82
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Komedi Kameraman 4.6 162
2008 Gerilim Kameraman 2.8 156
2008 Gizem Kameraman 5.2 20
2007 Dram Kameraman
Yapımcı
4.3 166
2006 Korku Sesler    
2005 Suç Kameraman 7.6 19,080
2005 Suç Kameraman 6.9 34,396
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017