Giriş Kayıt
Tom Morash

Tom Morash


Kameraman, Sesler, Yapımcı

Tom Morash, kameraman, sesler, yapımcı. Vegas (2012), Enlisted (2014), The Goldbergs (2013), (2005) Numb3rs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Eviltom
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.3 1,573
2017 Komedi Kameraman 7.9 2,271
2016 Dram Kameraman 6.3 12,767
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 207,515
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,218
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Dram Kameraman 7.9 4,946
2013 Komedi Kameraman 8.2 18,580

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,047,272
2012 Belgesel Kameraman 7.1 36
2012 Aksiyon Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.3 6,634
2012 Komedi Kameraman 6.9 2,326
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Komedi Kameraman 7.2 27,977
2010 Suç Kameraman 7.6 25,126
2010 Dram Kameraman 5.9 195
2009 Korku Kameraman 5.3 2,004
2009 Komedi Kameraman 3.9 1,273

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 173,476
2009 Gerilim Kameraman 6.0 3,545

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 180,866

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,774
2009 Dram Kameraman 4.9 24,009

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kameraman 6.7 26,934
2009 Kısa Metraj Kameraman 6.3 82
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Komedi Kameraman 4.6 162
2008 Gerilim Kameraman 2.8 156
2008 Gizem Kameraman 5.2 20
2007 Dram Kameraman
Yapımcı
4.3 166
2006 Korku Sesler    
2005 Suç Kameraman 7.6 19,277
2005 Suç Kameraman 6.9 34,734
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017