Giriş Kayıt
Tom Morash

Tom Morash


Kameraman, Sesler, Yapımcı

Tom Morash, kameraman, sesler, yapımcı. Vegas (2012), Enlisted (2014), The Goldbergs (2013), (2005) Numb3rs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Eviltom
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.3 1,774
2017 Komedi Kameraman 7.8 2,474
2016 Dram Kameraman 6.3 13,940
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 210,255
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,218
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Dram Kameraman 7.9 4,991
2013 Komedi Kameraman 8.2 18,995

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,060,576
2012 Belgesel Kameraman 7.1 36
2012 Aksiyon Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.3 6,634
2012 Komedi Kameraman 6.9 2,326
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Komedi Kameraman 7.2 28,090
2010 Suç Kameraman 7.6 25,365
2010 Dram Kameraman 5.9 195
2009 Korku Kameraman 5.3 2,004
2009 Komedi Kameraman 3.9 1,273

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 174,909
2009 Gerilim Kameraman 6.0 3,545

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 181,931

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,774
2009 Dram Kameraman 4.9 24,294

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kameraman 6.7 27,202
2009 Kısa Metraj Kameraman 6.3 82
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Komedi Kameraman 4.6 162
2008 Gerilim Kameraman 2.8 156
2008 Gizem Kameraman 5.2 20
2007 Dram Kameraman
Yapımcı
4.3 166
2006 Korku Sesler    
2005 Suç Kameraman 7.6 19,389
2005 Suç Kameraman 6.9 34,930
Film Altyazıları
Baywatch (13,505) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,301) Security (2,781) Dunkirk (2,093) Dangal (2,067) Lady Macbeth (1,959) Wakefield (1,643) 6 Days (1,461) King Arthur: Legend of the Sword (1,315) Alien: Covenant (1,052)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (98,760) The Defenders (8,117) Rick and Morty (1,869) Suits (1,618) The Sinner (1,502) Mr. Mercedes (1,371) Fargo (1,025) The Mist (1,020) Breaking Bad (1,011) Preacher (994)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017