Giriş Kayıt
Tom Morash

Tom Morash


Kameraman, Sesler, Yapımcı

Tom Morash, kameraman, sesler, yapımcı. Vegas (2012), Enlisted (2014), The Goldbergs (2013), (2005) Numb3rs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Eviltom
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.5 8,111
2016 Komedi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,426

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 200,601
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,127
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Dram Kameraman 7.9 4,855
2013 Komedi Kameraman 8.1 17,284

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,013,727
2012 Belgesel Kameraman 7.1 36
2012 Aksiyon Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.3 6,619
2012 Komedi Kameraman 6.9 2,326
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,859
2011 Komedi Kameraman 7.2 27,674
2010 Dram Kameraman 5.9 195
2010 Suç Kameraman 7.6 24,630
2009 Korku Kameraman 5.3 2,004
2009 Komedi Kameraman 3.9 1,273

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 170,073
2009 Gerilim Kameraman 6.0 3,545

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 178,455

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,774
2009 Dram Kameraman 4.9 23,434

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kameraman 6.7 26,280
2009 Kısa Metraj Kameraman 6.3 82
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Komedi Kameraman 4.6 162
2008 Gerilim Kameraman 2.8 156
2008 Gizem Kameraman 5.2 20
2007 Dram Kameraman
Yapımcı
4.3 166
2006 Korku Sesler    
2005 Suç Kameraman 7.6 19,008
2005 Suç Kameraman 6.9 34,272
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017