Giriş Kayıt
David B. Lyons

David B. Lyons


Oyuncu

David B. Lyons, oyuncu. Community (2009), Akılalmaz (2010), Workaholics (2011), Norbit (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Lyons | David B Lyons | David Lyons
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    
2016 Komedi 0 7.9 258
2015 Dram 0 5.7 19,903
2014 Kısa Metraj 8.0 263
2013 Dram 0 7.9 19,962
2013 Komedi 0 7.4 2,698
2013 Komedi 0 7.2 2,103

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi 0 5.9 33,018

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi 0 5.5 13,672
2011 Komedi 0 8.2 40,549
2010 Komedi 0 7.5 1,355

Akılalmaz
2010 Dram 0 7.1 77,396
2010 Komedi 0 6.1 32,406

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi 0 6.6 75,830
2009 Komedi 0 8.5 162,288

Hayal Et
2009 Komedi 0 5.6 10,597

Vahşi Doğa
2008 Komedi 0 5.3 19,111

Özgürlük Yolu
2007 Macera 0 8.1 485,753

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi 0 7.1 95,644
2007 Kısa Metraj Oyuncu
Makyaj
Çeşitli
6.8 8
2007 Komedi 0 4.0 57,973

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi 0 5.9 27,088

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram 0 6.0 71,529

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon 0 6.9 280,840

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram 0 6.7 6,679

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,994
2005 Aile Çeşitli 5.2 317

Bolluk Ülkesi
2004 Dram Çeşitli 6.5 3,477
2004 Aksiyon Çeşitli 4.4 35,750
2004 Korku Çeşitli    

Nip/Tuck 1
2003 Dram Çeşitli 7.7 49,242
2002 Suç Çeşitli 6.9 15,843
Dizi Altyazıları
La casa de papel (25,765) Vikings (2,537) Black Mirror (2,302) Counterpart (2,034) Bron/Broen (1,809) Legends of Tomorrow (1,482) Supernatural (1,185) Altered Carbon (1,064) The Alienist (1,050) Blindspot (920)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018