Giriş Kayıt
David B. Lyons

David B. Lyons


Makyaj

David B. Lyons, makyaj. Community (2009), Akılalmaz (2010), Workaholics (2011), Norbit (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Lyons | David B Lyons | David Lyons
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    
2016 Komedi 0 7.9 258
2015 Dram 0 5.7 20,281
2014 Kısa Metraj 8.0 263
2013 Dram 0 7.9 20,299
2013 Komedi 0 7.4 2,698
2013 Komedi 0 7.2 2,103

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi 0 5.9 33,018

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi 0 5.4 13,737
2011 Komedi 0 8.2 40,990
2010 Komedi 0 7.5 1,355

Akılalmaz
2010 Dram 0 7.1 77,889
2010 Komedi 0 6.1 32,518

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi 0 6.6 76,508
2009 Komedi 0 8.5 163,680

Hayal Et
2009 Komedi 0 5.6 11,616

Vahşi Doğa
2008 Komedi 0 5.3 19,111

Özgürlük Yolu
2007 Macera 0 8.1 493,649

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi 0 7.1 96,280
2007 Kısa Metraj Oyuncu
Makyaj
Çeşitli
6.8 8
2007 Komedi 0 4.0 58,592

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi 0 5.9 27,088

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram 0 6.0 71,881

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon 0 6.9 282,765

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram 0 6.7 6,679

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,994
2005 Aile Çeşitli 5.2 317

Bolluk Ülkesi
2004 Dram Çeşitli 6.5 3,477
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 36,017
2004 Korku Çeşitli    

Nip/Tuck 1
2003 Dram Çeşitli 7.7 49,407
2002 Suç Çeşitli 6.9 15,975
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018