Giriş Kayıt
Robert Pattinson

Robert Pattinson (31)


Oyuncu, Yapımcı

Robert Douglas Thomas Pattinson, 13 Mayıs 1986 Barnes, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (2012), Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (2009), Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (2010), Aşkın Büyüsü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Douglas Thomas Pattinson
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Barnes, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: R.T. Pattinson | R. Pattinson | Robert Thomas Patt
Takma İsmi: R-Pattz
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
5.1 (76 Oy)
  • Currently 102.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu    
2018 Gerilim Oyuncu    

Soygun
2017 31 Suç Oyuncu 7.9 5,068
2017 31 Suç Oyuncu    

Kayıp Şehir Z
2016 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 40,825
2016 30 Belgesel Oyuncu 7.2 712

Çöl Kraliçesi
2015 29 Biyografi Oyuncu 5.6 5,942
2015 29 Biyografi Oyuncu 6.0 5,687

Bir Liderin Çocukluğu
2015 29 Dram Oyuncu 6.2 3,866

Yıldız Haritası
2014 28 Komedi Oyuncu 6.2 31,706

Takip
2014 28 Suç Oyuncu 6.4 36,969

Aşka Tutunanlar
2014 28 Dram 4.3 1,489
2013 27 Aksiyon 2.2 437

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 26 Macera Oyuncu 5.5 198,159
2012 26 Dram Oyuncu 5.0 39,653
2012 26 Oyuncu    

Aşkım Benim
2012 26 Dram Oyuncu 5.4 16,002

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 25 Macera Oyuncu 4.9 193,558
2011 25 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Aşkın Büyüsü
2011 25 Dram Oyuncu 6.9 100,254

Aşk ve Şüphe
2010 Dram Oyuncu 3.8 1,356

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 24 Macera Oyuncu 4.9 196,213
2010 Oyuncu 5.4 214

Beni Unutma
2010 24 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 121,574
2010 24 Belgesel Oyuncu 7.0 687

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 23 Macera Oyuncu 4.6 232,795
2009 23 Belgesel Oyuncu    
2009 Oyuncu 5.8 454
2009 23 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 534
2009 Oyuncu 8.0 2,084
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Alacakaranlık
2008 22 Dram Oyuncu 5.2 367,206

Küçük Küller
2008 22 Biyografi Oyuncu 6.6 7,448
2008 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,457

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 21 Macera Oyuncu 7.5 397,861
2007 21 Komedi Oyuncu    

Paranoya
2006 20 Dram Oyuncu    

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 19 Macera Oyuncu 7.7 430,424
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 18 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.2 11,903
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,321
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,263
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017