Giriş Kayıt
Robert Pattinson

Robert Pattinson (31)


Oyuncu, Yapımcı

Robert Douglas Thomas Pattinson, 13 Mayıs 1986 Barnes, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (2012), Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (2009), Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (2010), Aşkın Büyüsü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Douglas Thomas Pattinson
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Barnes, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: R.T. Pattinson | R. Pattinson | Robert Thomas Patt
Takma İsmi: R-Pattz
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
5.2 (77 Oy)
  • Currently 103.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu    
2018 Gerilim Oyuncu    
2017 31 Suç Oyuncu 7.9 908
2017 31 Suç Oyuncu    

Kayıp Şehir Z
2016 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 31,624
2016 30 Belgesel Oyuncu 7.2 712

Çöl Kraliçesi
2015 29 Biyografi Oyuncu 5.6 5,713
2015 29 Biyografi Oyuncu 6.0 5,592

Bir Liderin Çocukluğu
2015 29 Dram Oyuncu 6.2 3,761

Yıldız Haritası
2014 28 Komedi Oyuncu 6.2 31,306

Takip
2014 28 Suç Oyuncu 6.4 36,591

Aşka Tutunanlar
2014 28 Dram 4.3 1,489
2013 27 Aksiyon 2.2 437

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 26 Macera Oyuncu 5.5 196,656
2012 26 Dram Oyuncu 5.0 39,461
2012 26 Oyuncu    

Aşkım Benim
2012 26 Dram Oyuncu 5.4 16,002

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 25 Macera Oyuncu 4.9 192,245
2011 25 Oyuncu 5.8 116
2011 25 Oyuncu    

Aşkın Büyüsü
2011 25 Dram Oyuncu 6.9 99,632

Aşk ve Şüphe
2010 Dram Oyuncu 3.8 1,356

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 24 Macera Oyuncu 4.9 194,860
2010 24 Oyuncu    

Beni Unutma
2010 24 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 120,658
2010 24 Belgesel Oyuncu 7.0 687

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 23 Macera Oyuncu 4.6 231,376
2009 23 Belgesel Oyuncu    
2009 23 Oyuncu    
2009 23 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 534
2009 23 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Alacakaranlık
2008 22 Dram Oyuncu 5.2 364,982

Küçük Küller
2008 22 Biyografi Oyuncu 6.6 7,448
2008 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,457

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 21 Macera Oyuncu 7.5 392,422
2007 21 Komedi Oyuncu    

Paranoya
2006 20 Dram Oyuncu    

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 19 Macera Oyuncu 7.7 424,756
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 18 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,077
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,740
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017