Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Robert Pattinson

Robert Pattinson (30)


Oyuncu, Yapımcı

Robert Douglas Thomas Pattinson, 13 Mayıs 1986 Barnes, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (2012), Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (2009), Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (2010), Aşkın Büyüsü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Douglas Thomas Pattinson
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Barnes, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: R.T. Pattinson | R. Pattinson | Robert Thomas Patt
Takma İsmi: R-Pattz
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
5.1 (75 Oy)
  • Currently 102.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu    
2016 30 Aksiyon Oyuncu 7.8 231

Çöl Kraliçesi
2015 29 Biyografi Oyuncu 5.6 4,803
2015 29 Biyografi Oyuncu 6.1 4,849

Bir Liderin Çocukluğu
2015 29 Dram Oyuncu 6.2 1,886

Yıldız Haritası
2014 28 Komedi Oyuncu 6.2 29,722

Takip
2014 28 Suç Oyuncu 6.4 35,267

Aşka Tutunanlar
2014 28 Dram 4.3 1,489
2013 27 Aksiyon 2.2 437

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 26 Macera Oyuncu 5.5 190,138
2012 26 Dram Oyuncu 5.0 38,523
2012 26 Oyuncu    

Aşkım Benim
2012 26 Dram Oyuncu 5.4 15,743

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 25 Macera Oyuncu 4.9 186,663
2011 25 Oyuncu 5.8 116
2011 25 Oyuncu    

Aşkın Büyüsü
2011 25 Dram Oyuncu 6.9 97,312

Aşk ve Şüphe
2010 24 Dram Oyuncu    

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 24 Macera Oyuncu 4.9 189,073
2010 24 Oyuncu    

Beni Unutma
2010 24 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 117,091
2010 24 Belgesel Oyuncu 7.0 687

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 23 Macera Oyuncu 4.6 225,304
2009 23 Belgesel Oyuncu    
2009 23 Oyuncu    
2009 23 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 534
2009 23 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Alacakaranlık
2008 22 Dram Oyuncu 5.2 355,338

Küçük Küller
2008 22 Biyografi Oyuncu 6.6 7,448
2008 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,457

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 21 Macera Oyuncu 7.5 373,274
2007 21 Komedi Oyuncu    

Paranoya
2006 20 Dram Oyuncu    

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 19 Macera Oyuncu 7.7 404,759
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 18 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.3 10,977
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,208
1996 Komedi Oyuncu 8.7 35,318
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017