Giriş Kayıt
Valentijn Moerdijk

Valentijn Moerdijk


Senarist

Valentijn Moerdijk, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Romantik Senarist 5.6 666
2013 Komedi Çeşitli 6.4 4,556
2013 Dram Çeşitli 6.1 1,571

Günışığı
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 2,739
2012 Komedi Çeşitli 7.5 5,023
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017