Giriş Kayıt
Kalasala Babu

Kalasala Babu


Oyuncu

Kalasala Babu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.0 1,540
2015 Komedi Oyuncu 6.7 906
2015 Dram Oyuncu 4.3 92
2013 Aile Oyuncu 6.3 26
2011 Suç Oyuncu 3.4 54
2010 Aksiyon Oyuncu 4.4 540
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 229
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 274
2008 Komedi Oyuncu 2.4 203
2004 Dram Oyuncu 7.0 170
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017