Giriş Kayıt
Boris Ausserer

Boris Ausserer


Yapımcı

Boris Ausserer, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hitler'e Suikast
2015 Biyografi Yapımcı 7.0 6,171
2015 Komedi Yapımcı 6.8 45
2011 Gerilim Yapımcı    
2005 Dram 6.5 625
2000 Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018