Giriş Kayıt
Fred Selden

Fred Selden


Müzisyen

Fred Selden, müzisyen. (2005) İmparatorun Yolculuğu (2005), (1998) Cennete Dönüş (1998), (2001) Thirteen Conversations About One Thing (2001), (1996) Siradisi bir kadin (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fred Seldon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İmparatorun Yolculuğu
2005 Belgesel Müzik 7.6 46,817
2004 Dram Müzik 6.3 261

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Çeşitli 8.0 845,355
2001 Dram Müzik 7.1 8,647

Cennete Dönüş
1998 Dram Müzik 6.9 11,706

Siradisi bir kadin
1996 Dram Müzik 6.5 3,358
1985 Belgesel    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017