Giriş Kayıt
Jennifer Lare

Jennifer Lare


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer Lare, oyuncu yönetmeni, casting. Parenthood (2010), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009), Goliath (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 1,180
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 3,766
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.3 14,182
2016 Komedi Casting 8.3 1,050
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,292
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,268
2013 Suç Casting 8.6 178,299
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 287
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Casting 8.3 41,217
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 356
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.1 25,583
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 19,168

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.7 7,958

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Casting 8.4 47,948
2006 Dram Casting 7.2 1,506

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 23,697
2002 Komedi Casting 5.9 5,882

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.4 64,329
1997 Suç Casting 7.7 6,222
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017