Giriş Kayıt
Jennifer Lare

Jennifer Lare


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer Lare, oyuncu yönetmeni, casting. Parenthood (2010), The Sinner (2017), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.0 25,893
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 4,091
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.3 16,338
2016 Komedi Casting 7.9 4,909
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,494
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,320
2013 Suç Casting 8.6 186,095
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 287
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Casting 8.3 42,266
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 356
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 26,386
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 19,543

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.7 8,100

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Casting 8.4 49,035
2006 Dram Casting 7.2 1,506

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 23,990
2002 Komedi Casting 5.9 5,882

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.4 65,941
1997 Suç Casting 7.7 6,437
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018