Giriş Kayıt
Jennifer Lare

Jennifer Lare


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer Lare, oyuncu yönetmeni, casting. Parenthood (2010), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009), The Sinner (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.1 16,657
2016 Komedi Casting 8.3 1,013
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 3,976
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.3 15,402
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,402
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,320
2013 Suç Casting 8.6 182,780
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 287
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Casting 8.3 41,812
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 356
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 26,029
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 19,367

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.7 8,039

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Casting 8.4 48,642
2006 Dram Casting 7.2 1,506

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 23,878
2002 Komedi Casting 5.9 5,882

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.4 65,273
1997 Suç Casting 7.7 6,337
Dizi Altyazıları
Vikings (9,358) Supernatural (4,035) Mr. Robot (3,935) Game of Thrones (3,378) The Big Bang Theory (3,287) Gotham (3,070) Shameless (2,995) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,901) Arrow (2,863) The Flash (1,933)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017