Giriş Kayıt
Jennifer Lare

Jennifer Lare


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer Lare, oyuncu yönetmeni, casting. The Sinner (2017), Parenthood (2010), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.0 29,154
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 4,091
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.3 16,996
2016 Komedi Casting 7.8 5,440
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,553
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,454
2013 Suç Casting 8.6 188,424
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 287
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Casting 8.3 42,568
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 356
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 26,642
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 19,638

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.7 8,156

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Casting 8.4 49,492
2006 Dram Casting 7.2 1,506

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 24,075
2002 Komedi Casting 5.9 6,152

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.4 66,395
1997 Suç Casting 7.7 6,494
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018