Giriş Kayıt
Jennifer Lare

Jennifer Lare


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer Lare, oyuncu yönetmeni, casting. Parenthood (2010), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009), Goliath (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.0 7,396
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 3,895
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.3 14,934
2016 Komedi Casting 8.3 1,050
2016 Komedi Casting 8.4 580
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,377
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,314
2013 Suç Casting 8.6 180,898
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 287
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Casting 8.3 41,596
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 356
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.1 25,850
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 19,295

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.7 8,010

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Casting 8.4 48,364
2006 Dram Casting 7.2 1,506

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 23,805
2002 Komedi Casting 5.9 5,882

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.4 64,870
1997 Suç Casting 7.7 6,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017