Giriş Kayıt
Selby Van Horne

Selby Van Horne


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Selby Van Horne, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Benim Adım Earl (2005), Balta (2006), Dumanaltı (2007), Aldatan Yürek (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Selby Von Horne
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 4,940
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 557
2012 Dram Kostüm Bölümü 5.7 111
2012 Komedi Kostüm Bölümü 3.4 826
2010 Komedi Kostüm Bölümü 8.0 31,157
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 492
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 1,465
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 131
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 4,978
2007 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 1,502

Dumanaltı
2007 Macera Kostüm Bölümü 5.8 13,996

Balta
2006 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 23,716

Korku Şovu 3
2006 Korku Oyuncu
Kostüm Bölümü
   

9 Ay 10 Gün
2006 Dram Kostüm Bölümü 5.3 540

Benim Adım Earl
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.8 85,126
2005 Korku Kostüm Bölümü 3.8 1,277

Aldatan Yürek
2004 Dram Kostüm Bölümü 6.6 5,363
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017