Giriş Kayıt
İpek Tuzcuoğlu

İpek Tuzcuoğlu (46)


Oyuncu

İpek Tuzcuoğlu, 11 Eylül 1971 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. "Asmalı Konak" (2002), Büyü (2004), O... Çocukları (2008), (2005) Şans Kapıyı Kırınca (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1971
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Başak
5.7 (7 Oy)
  • Currently 114.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 9
2016 45 Tarihi Oyuncu 7.5 223
2014 Komedi Oyuncu 5.7 9
2014 Komedi Oyuncu 5.3 20
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 4.2 64
2008 37 Komedi Oyuncu 6.4 4,214
2005 34 Komedi Oyuncu 6.1 2,953
2005 Macera Oyuncu 4.5 83
2004 33 Korku Oyuncu 2.8 3,333
2004 Dram Oyuncu 3.0 14
2003 32 Dram Oyuncu 3.6 846
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,601
1999 Dram Oyuncu 3.8 74
1995 24 Oyuncu 4.6 52
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017