Giriş Kayıt
İpek Tuzcuoğlu

İpek Tuzcuoğlu (45)


Oyuncu

İpek Tuzcuoğlu, 11 Eylül 1971 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Büyü (2004), "Asmalı Konak" (2002), O... Çocukları (2008), (2005) Şans Kapıyı Kırınca (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1971
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Başak
5.7 (7 Oy)
  • Currently 114.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Tarihi Oyuncu 7.4 183
2014 Komedi Oyuncu 5.7 9
2014 Komedi Oyuncu 5.7 14
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 4.2 60
2008 37 Komedi Oyuncu 6.4 3,991
2005 34 Komedi Oyuncu 6.1 2,678
2005 Macera Oyuncu 4.5 79
2004 33 Korku Oyuncu 2.8 3,264
2004 Dram Oyuncu 3.0 14
2003 32 Dram Oyuncu 3.7 816
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,512
1999 Dram Oyuncu 3.9 73
1995 24 Oyuncu 3.9 42
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017