Giriş Kayıt
Aleksandr Komissarov

Aleksandr Komissarov (73)


Oyuncu

Aleksandr Danilovich Komissarov, 01 Ocak 1944 doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Aleksandr Danilovich Komissarov
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1944
Diğer Bir İsmi: Aleksander Komissarov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 73 Aksiyon Oyuncu 3.9 5,350
2012 68 Oyuncu 5.3 947
2011 67 Suç Oyuncu 5.4 92

Paris'te Son Konser
2009 65 Komedi Oyuncu 7.6 15,093
2002 58 Suç Oyuncu    

Savaş Ve Barış
1967 23 Dram Oyuncu 7.8 4,607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017